Νέα
  • ΓΔ: 1455.29 +0.58%
  • Τζίρος: 48,32 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Επιμένουν για τη δεύτερη θέση, παρά τις δημοσκοπήσεις

ΠΑΣΟΚ, υποψήφιοι ευρωβουλευτές
Πηγή: Eurokinissi

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να υπολείπεται του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις για τη δεύτερη θέση, ωστόσο τα στελέχη του επιμένουν ότι η κατάσταση μπορεί να αναστραφεί.

Η διαφορά για παράδειγμα των δύο μονάδων (14 με 16%) στη μέτρηση της Mrb είναι προφανώς διαχειρίσιμη, με δεδομένο ότι στη Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζουν ότι πάντα οι δημοσκοπήσεις κατέγραφαν ποσοστά μικρότερα σε σχέση με την πραγματικότητα. Όπως χαρακτηριστικά θυμίζουν, το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό, από τα τρία πρώτα που έχει αυξήσει το ποσοστό του, ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η αύξηση των ποσοστών είναι ένα πολύ θετικό βήμα, ιδιαίτερα όταν η Νέα Δημοκρατία ζητά να συγκριθεί με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του 2019.

Μάλιστα, στόχος ήταν και παραμένει όχι απλώς η δεύτερη θέση, αλλά  να « περάσει το μήνυμα στην κοινωνία ότι υπάρχει αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση απέναντι στην ΝέαΔημοκρατία, η οποία στις επόμενες εθνικές εκλογές θα δημιουργήσει κυβερνητική προοπτική. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής έχει τη δύναμη να διαψεύδει τα αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων την ώρα της κάλπης».

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ