Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Αθανάσιος Κονταξής - Τα συλλυπητήρια του Κ. Τασούλα

Τη θλίψη του για την απώλεια «ενός άξιου κοινοβουλευτικού ανδρός και καλού φίλου, του άλλοτε βουλευτή Άρτης, Αθανάσιου Δ. Κονταξή» εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Τασούλας σημείωσε ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, με καταγωγή από τα Πράμαντα των Τζουμέρκων, Αθ. Κονταξής «γεννήθηκε στην Άρτα το 1941, όπου και άσκησε με επιτυχία τη δικηγορία, διαδεχόμενος τον πατέρα του, που υπήρξε από τους πρώτους και πλέον έγκριτους δικηγόρους της 'Αρτας.

Εξελέγη έξι φορές βουλευτής του νομού 'Αρτης από το 1974 έως το 2000, ενώ κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας υπήρξε μέλος πολλών Διαρκών Επιτροπών, αλλά και εκπροσώπησε τη χώρα επιτυχώς, επί σειρά ετών, στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, ο Αθ. Κονταξής «υπήρξε συνεπέστατος στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα και τίμησε την ψήφο των συμπατριωτών του, προωθώντας αποτελεσματικά την επίλυση πολλών προβλημάτων. Από το 1986 ασκούσε το επάγγελμα του στην Αθήνα ως δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πλέον θερμά μου συλλυπητήρια» .

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ