Νέα
  • ΓΔ: 1021.16 -3.06%
  • Τζίρος: 89,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Πολιτικός παραλογισμός για το Πάρκο Κύπρου και Πατησίων

Πηγή: Eurokinissi

Στη γωνία Πατησίων και Κύπρου, ανάμεσα σε Κυψέλη και Πατησιά, υπάρχει ένα παρατημένο - επί χρόνια - στη μοίρα του, πάρκο με μια παιδική χαρά... για κλάματα. Ερχεται ο Δήμος Αθηναίων και σχεδιάζει μια μεγάλη ανάπλαση. Να φτιαχτούν όλα από την αρχή.  Να φροντίσει τις υποδομές, να φτιάξει τα χωμάτινα μονοπάτια, να αλλάξει τους κατεστραμμένους κυβόλιθους που είναι παγίδες, να βάλει νέα πέργκολα, να φυτεύσει εκατοντάδες νέα φυτά, να φροντίσει και να κλαδέψει τα δέντρα, να αντικαταστήσει τον παλιό φωτισμό.

Και βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Δήμου αντιμέτωποι με τον παραλογισμό και μια χούφτα «επαγγελματίες» της αριστερής αντίδρασης που θέλουν να στερήσουν από τους ανθρώπους της γειτονιάς τη δυνατότητα να έχουν ένα χώρο αξιοπρεπή και φροντισμένο για να παίρνουν αέρα. 

Αφησαν τα Εξάρχεια και τον Λόφο Στρέφη και μεταφέρουν την επαναστατική τους γυμναστική Πατησίων και Κύπρου γωνία. Νομίζοντας ότι κάνουν πολιτική ζημιά στον Μπακογιάννη ο οποίος, παρεμπιπτόντως δεν πτοείται....

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ