Νέα
  • ΓΔ: 891.84 +1.51%
  • Τζίρος: 50,06 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κ. Χατζηδάκης: Στο Πειθαρχικό υπάλληλοι του ΕΦΚΑ που καθυστερούν συντάξεις

Ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης / Πηγή: Eurokinissi
Ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης / Πηγή: Eurokinissi

Την παραπομπή υπαλλήλων του ΕΦΚΑ στο Πειθαρχικό για την καθυστέρηση στην έκδοση συντάξεων αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχω στείλει περιπτώσεις υπαλλήλων στο πειθαρχικό επειδή ταλαιπωρούν τον κόσμο και δεν εξυπηρετούν όπως πρέπει».

Ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίπτωση των 444 συντάξεις χηρείας του ΝΑΤ που εκκρεμούν επαναλαμβάνοντας ότι έχει δόση εντολή στον διοικητή του ΕΦΚΑ να κλείσει το θέμα. "Δεν πρόκειται να κάνω πίσω σε αυτό το θέμα", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Κ. Χατζηδάκης επιβεβαίωσε πως μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 το θέμα των εκκρεμών συντάξεων θα έχει λυθεί και δεν θα υπάρχουν υπερημερίες.

Όπως είπε, αυτή τη στιγμή εκκρεμούν 129.000 κύριες συντάξεις, ενώ κάθε μήνα εκδίδονται 20.000 συντάξεις. Στόχος της κυβέρνησης, συνέχισε ο κ. Χατζηδάκης, «είναι μέσα στους επόμενους μήνες να φτάσουμε στις 30.000 τον μήνα».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ