Νέα
  • ΓΔ: 795.24 +2.02%
  • Τζίρος: 71,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Δικηγόροι προς ΕΦΚΑ: Δεύτερη ευκαιρία για τους αποτυχόντες των εξετάσεων πιστοποίησης

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Οι αποτυχόντες των εξετάσεων του πρώτου κύκλου πιστοποίησης δικηγόρων και λογιστών - φοροτεχνικών, πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στις 15 Δεκεμβρίου.

Αυτό ζητούν, με επιστολή τους προς τον Διοικητή του ΕΦΚΑ, Παναγιώτη Δουφεξή, οι Πρόεδροι του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρης Βερβεσός.

Πρόκειται για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που κατόπιν αναβολής λόγω τεχνικών προβλημάτων, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, μέσω της πλατφόρμας howto.gov.gr, και δεν εξήχθησαν ούτε κοινοποιήθηκαν αμέσως μετά το πέρας της εξέτασης, όπως ρητώς προβλέπει υπουργική απόφαση, αλλά δύο μέρες αργότερα.

Το αίτημα κατατέθηκε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του ΕΦΚΑ για διεξαγωγή των εξετάσεων τη συγκεκριμένη ημερομηνία για όσους δήλωσαν εξαίρεση από την εξέταση του Νοεμβρίου.
 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ