Νέα
  • ΓΔ: 1482.08 -0.02%
  • Τζίρος: 28,25 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιουλίου - Οι ημερομηνίες

ΑΤΜ / Πηγή: Intime
ΑΤΜ / Πηγή: Intime

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2024 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:

  • Την 25η/6/2024, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μη μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ) και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1/1/2017 και έπειτα (ν. 4387/2016) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).
  • Την 27η/6/2024, ημέρα Πέμπτη, θ-α καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ), λοιπών εντασσομένων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Οπως συνηθίζεται τα χρήματα είναι διαθέσιμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς απο το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας πληρωμής. Έτσι όσοι συνταξιούχοι είναι προγραμματισμένο να λάβουν τις συντάξεις του την Τρίτη 25/6, θα δουν τα χρήματα στα ΑΤΜ απο την Παρασκευή 21/6, επειδή τη Δευτέρα είναι η αργία του Αγίου Πνεύματος.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Περισσότερα