Νέα
  • ΓΔ: 872.65 +1.06%
  • Τζίρος: 37,59 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού: Τρισδιάστατο ταξίδι στην αρχαία Πριήνη

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Πηγή: Eurokinissi

Ενα διαδικτυακό ταξίδι γνώσης και ψυχαγωγίας προσφέρει το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, προβάλλοντας εντυπωσιακές παραγωγές για μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα, μέσα από την προβολή της παραγωγής «Ταξίδι στην Αρχαία Πριήνη», θα προσφέρει πρόσβαση σε ένα τρισδιάστατο ταξίδι εικονικής πραγματικότητας στην ελληνική πόλη της Μικράς Ασίας, την αρχαία Πριήνη, η οποία έχει χαρακτηριστεί αλλιώς και «Πομπηία της Ανατολίας». Ο θεατής έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί εικονικά στους δρόμους και τα σημαντικά κτήρια της πόλης και να ανακαλύψει την ιστορίας της.

Η συγκεκριμένη παραγωγή χρειάστηκε δύο χρόνια για να υλοποιηθεί, για τη «Θόλο» Εικονικής Πραγματικότητας, με τη συνεργασία των Τμημάτων 3D & VR του Ι.Μ.Ε, καθώς και το εργαστήριο Χαρτογραφίας, το εργαστήριο Αρχιτεκτονικών Σχεδιασμών και Αποδόσεων, την Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια, την έντυπη έκδοση «ΠΡΙΗΝΗ» και τη βραβευμένη ψηφιακή ταινία μικρού μήκους «Ερμογένους Οίκος».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΕΣ

Περισσότερα