Νέα
  • ΓΔ: 1261.67 +0.28%
  • Τζίρος: 120,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Διεθνής διαγωνισμός για επαγγελματίες φωτογράφους

Διαγωνισμός Φωτογραφίας
Πηγή: AP

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον Διεθνή Φωτογραφικό Διαγωνισμό «News Photo Awards Overcoming COVID».

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους από τις χώρες της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.

Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώνεται από το πρακτορείο TASS και είναι αφιερωμένος στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, στοχεύοντας στην ανάδειξη της σημασία του έργου των φωτογράφων που έδειξαν επαγγελματικό ηρωισμό κατά την πανδημία.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας στις 24 Δεκεμβρίου, το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων και τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού θα επιλέξουν τις καλύτερες φωτογραφίες και θα αναδείξουν τους νικητές.

Στην επέτειο της ανακοίνωσης της πανδημίας από τον ΠΟΥ, δηλαδή στις 11 Μαρτίου 2021, θα ανακοινωθούν οι νικητές φωτογράφοι.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και οποιοσδήποτε φωτογράφος που εργάζεται ή συνεργάζεται με ΜΜΕ μπορεί να λάβει μέρος.

Υπάρχουν δύο υποψηφιότητες στον διαγωνισμό:

  • Μεμονωμένη φωτογραφία
  • Σειρά φωτογραφιών

Οι νικητές αυτών των κατηγοριών θα λάβουν 3.000 δολάρια ο καθένας. Ξεχωριστά, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει την καλύτερη φωτογραφία από όλες τις υποβληθείσες, η οποία θα λάβει το βραβείο Grand Prix. Ο δημιουργός αυτής της φωτογραφίας θα πάρει 10.000 δολάρια.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΕΣ

Περισσότερα