Νέα
  • ΓΔ: 1021.16 -3.06%
  • Τζίρος: 89,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χριστούγεννα από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Χριστούγεννα από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά / dithepi.gr

Τις γιορτές των Χριστουγέννων θα φέρει στις οθόνες το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (ΔΘΠ), παρουσιάζοντας αφηγήσεις παραμυθιών, βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους από όλον τον κόσμο και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. 

Συγκεκριμένα το ΔΘΠ έχει σκοπό να ταξιδέψει τους θεατές στον κόσμο των παραμυθιών μέσα από το έργο του Τσαρλς Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη ιστορία», με τον πασίγνωστο ήρωα, τον τσιγκούνη Σκρούντζ. Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ ζωντανεύει μουσικά την πλοκή, ερμηνεύοντας γνωστές και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες που θα συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους. Η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία», την οποία αφηγείται ο Δημήτρης Πιατάς, θα μεταδοθεί ζωντανά στην ΕΤ1 από την Κεντρική Σκηνή Δημήτρης Ροντήρης του ΔΘΠ, στις 26 Δκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. 

Επιπλέον, η Ξένια Καλογεροπούλου ανοίγει το σπίτι της ανήμερα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και αφηγείται με το μοναδικό της τρόπο τα παραμύθια της. Θυμάται ξεχωριστές γιορτές των παιδικών της χρόνων και εύχεται στους μικρούς φίλους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για την καινούργια χρονιά (25 και 27 Δεκεμβρίου και 1 και 6 Ιανουαρίου στις 12:00). 

Το Animasyros έρχεται στο ΔΘΠ φέρνοντας μαζί του βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους από όλον τον κόσμο. Το θαύμα των Χριστουγέννων, η αξία της αλληλεγγύης, ο σεβασμός στο περιβάλλον, ο πλούτος της διαφορετικότητας, η αγάπη για τη θάλασσα και άλλες ιστορίες animation, σε δύο διαφορετικά προγράμματα προβολών (διάρκειας 90 λεπτών) για τα παιδιά και όλη την οικογένεια (26 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου στις 12.00). 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά είναι ο τόπος φιλοξενίας και προβολής των εκδηλώσεων. Μετά την πρώτη τους προβολή, οι εκδηλώσεις θα παραμείνουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, δίνοντας την ευκαιρία για επαναληπτικές θεάσεις. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΕΣ

Περισσότερα