Νέα
  • ΓΔ: 957.6 +0.62%
  • Τζίρος: 79,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μ. Βρετανία: Γκράφιτι του Banksy εκτόξευσε την αξία ενός ακινήτου

Εκτοξεύτηκε η αξία μιας κατοικίας στο Μπρίστολ της νοτιοδυτικής Βρετανίας μέσα σε μια νύχτα. Η 57χρονη ιδιοκτήτρια Αϊλίν Μακίν, ξύπνησε σήμερα το πρωί βλέποντας στον εξωτερικό της τοίχο, σχέδιο του Banksy.

Η Μακίν ετοιμαζόταν να πουλήσει το συγκεκριμένο σπίτι για 300.000 στερλίνες, όμως πλέον η αξία το ακινήτου εκτιμάται στις 5 εκατ. στερλίνες.

Σύμφωνα με το ITV, η ιδιοκτήτρια ήταν έτοιμη να ανταλλάξει τα συμβόλαια την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο απέφυγε τη συναλλαγή, όταν ο Banksy ανέλαβε μέσω Instagram την πατρότητα του έργου.

Το σκίτσο ονομάζεται «Aachoo!» και δείχνει μια ηλικιωμένη γυναίκα να φτερνίζεται παρασέρνοντας τα κτήρια ενός δρόμου (και χάνοντας την μασέλα της).

Το έργο δημιουργήθηκε μέσα σε μια νύχτα στη Vale Street του Τόντερνταουν. Ο συγκεκριμένος δρόμος θεωρείται ως ο πλέον απότομος δρόμος σε όλη την Αγγλία και πιθανώς αυτό κέντρισε το ενδιαφέρον του εκκεντρικού καλλιτέχνη.

Το νέο έργο του Banksy

Από την πρώτη στιγμή, πολύς κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στο σημείο, για να δει το έργο. Μάλιστα ο γιος της ιδιοκτήτριας ανέφερε ότι πολλοί άρχισαν να σκαρφαλώνουν στο σπίτι, ενώ κοιμότα,ν για να δου καλύτερα το νέο έργο.

Πλέον η οικογένεια έβαλε στο σκίτσο πολυμεθακρυλικό μεθύλιο για να το προστατεύσει.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΕΣ

Περισσότερα