Νέα
  • ΓΔ: 1422.32 +1.28%
  • Τζίρος: 103,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΕΧΝΕΣ

Warner Bros: Φέρνει τις ταινίες της στο HBO Max

Το Matrix 4 και αρκετές ακόμα ταινίες θα προβληθουν σε on demand τηλεόραση HBO Max / Πηγή: WarnerBros.com

Μέσω streaming θα προβληθούν οι ταινίες της Warner Bros το 2021, παράλληλα με την κυκλοφορία τους στους κινηματογράφους, προκειμένου να προσαρμοστούν στα δεδομένα της πανδημίας Covid-19

Μεταξύ των πολυαναμενόμενων ταινιών που θα προβληθούν στην on demand πλατφόρμα της HBO Max, είναι και οι Matrix 4, Dune, ένα πρίκουελ από τη σειρά Sopranos και η συνέχεια της Suicide Squad.

«Ζούμε μια περίοδο χωρίς προηγούμενο, που απαιτεί να επιδείξουμε δημιουργικότητα για να βρούμε λύσεις», εξήγησε η διευθύνουσα σύμβουλος της Warner Bros, Αν Σάρνοφ, κατά την παρουσίαση αυτής της πρωτοβουλίας, που θα αφορά τουλάχιστον 17 ταινίες τον επόμενο χρόνο. 

Η εν λόγω υπηρεσία θα είναι δυνατή μονάχα στις ΗΠΑ, καθώς η HBO Max δεν είναι διαθέσιμη σε αυτό το στάδιο σε άλλες χώρες, όπου ο κατάλογος των ταινιών της Warner Bros βγαίνει συνήθως στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο χρόνο. 

Στα μέσα Νοεμβρίου, η Warner είχε ήδη ανακοινώσει ότι η Wonder Woman θα κυκλοφορούσε στις ΗΠΑ ταυτόχρονα στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max ανήμερα των Χριστουγέννων, σε μια προσπάθεια να αποζημιωθεί από τον αντίκτυπο της πανδημίας που αναστάτωσε το Χόλυγουντ και το χρονοδιάγραμμα των μεγάλων παραγωγών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΕΣ

Περισσότερα