Νέα
  • ΓΔ: 1477.69 -0.27%
  • Τζίρος: 84,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΕΧΝΕΣ

Εκδόσεις Lebee: Γνωριμία με τον κόσμο του βιβλίου στο Hobby Festival

Οι Εκδόσεις Lebee θα συμμετέχουν στο Hobby Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 28 Απριλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ. Το διήμερο φεστιβάλ αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γνωριμίας με χόμπι, ερασιτεχνικές ασχολίες κα δράσεις ελεύθερου χρόνου.

Στην εν λόγω διοργάνωση, που συνδυάζει διασκέδαση, παιχνίδι και πολιτισμό, οι εκδόσεις Lebee θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την αξία της ανάγνωσης και της συγγραφής, ως ένα δημιουργικό χόμπι που απευθύνεται σε κάθε ηλικία. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί ταυτόχρονα για το Διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού «Χρυσές Μέλισσες» ως μια ξεχωριστή πρωτοβουλία των εκδόσεων Lebee, που απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη συγγραφή. Ο Διαγωνισμός Παραμυθιού είναι «ανοιχτός» μέχρι και τις 4 Ιουνίου 2024 και μπορούν να λάβουν μέρος τόσο επαγγελματίες συγγραφείς όσο και εκείνοι που αναζητούν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της συγγραφής, κερδίζοντας σημαντικά έπαθλα.

Το Hobby Festival αναμένεται να αποτελέσει σημείο συνάντησης διαφορετικών ομάδων κοινού με ξεχωριστά χόμπι, όπως η ζωγραφική, ο μοντελισμός και η ρομποτική. Στόχος των εκδόσεων Lebee μέσα από τη συμμετοχή στην εν λόγω διοργάνωση είναι να προσφέρουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν την κλίση και το ταλέντο τους γύρω από τη συγγραφή. 

Οι Εκδόσεις Lebee, είναι ένας χώρος όπου οι ιστορίες ζωντανεύουν και αγγίζουν τις ψυχές των αναγνωστών. Μέσα από τη συνεργασία των Εκδόσεων Lebee με συγγραφείς, δημιουργείται ένας κόσμος γεμάτος συναισθήματα και νόημα. Στόχος τους είναι να εκδίδουν ποιοτικά βιβλία που ξεχωρίζουν και προσφέρουν κάτι μοναδικό στο κοινό.

Με την εμπειρία όλων των μελών, που απαρτίζουν τις Εκδόσεις Lebee, και με σεβασμό προς το όραμα κάθε συγγραφέα, παρέχουν τα κατάλληλα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζεται ώστε νέοι ή καταξιωμένοι συγγραφείς να φέρουν τις ιστορίες τους στο φως. Από την πρώτη έκδοση μέχρι την προώθηση, οι Εκδόσεις Lebee διασφαλίζουν ότι κάθε βιβλίο φτάνει στα χέρια του κοινού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΕΣ

Περισσότερα