Νέα
  • ΓΔ: 894.37 +0.13%
  • Τζίρος: 53,85 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κρυπτονομίσματα: Επενδύει 500 εκατ. δολάρια η Coinbase

Το κινεζικό γουάν αποκτά ψηφιακή υπόσταση
Πηγή: Pixabay

Ποσό 500 εκατ. δολαρίων από τα μετρητά και τα ισοδύναμα μετρητών της, όπως και το 10% των μελλοντικών καθαρών τριμηνιαίων κερδών της σε κρυπτονομίσματα θα επενδύσει η κορυφαία πλατφόρμα διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, Coinbase.

Όπως η ίδια η προσφάτως εισηγμένη στη Wall Street εταιρεία αναφέρει, το κάνει αυτό στο πλαίσιο της αλλαγής της επενδυτικής της πολιτικής, με στόχο να αυξήσει τις επενδύσεις στην εν λόγω αγορά. Η απόφαση αυτή ελήφθη αφού παρατήρησε ότι η «πλειοψηφία» των εταιρικών οικονομικών συναλλαγών της, όπως η πληρωμή πωλητών, υπαλλήλων και η επένδυση των εταιρικών κεφαλαίων, είναι σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένες με παραστατικά νομίσματα.

Η Coinbase υποστηρίζει ότι η κίνησή της αυτή θα την καταστήσει την πρώτη εισηγμένη εταιρεία που θα διαθέτει Bitcoin, Ethereum, Proof of Stake Assets, DeFi και πολλά άλλα περιουσιακά στοιχεία που υποστηρίζονται από την πλατφόρμα της στον ισολογισμό της. Και προσθέτει ότι πρόκειται για μακροπρόθεσμη επένδυση.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα