Νέα
  • ΓΔ: 873.45 +1.15%
  • Τζίρος: 44,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ring Light: Τo gadget με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

H πανδημία μας έφερε πιο κοντά στην τεχνολογία, αφού με αυτή απλοποιήθηκε πολύ η καθημερινότητά μας. Όπως ήταν φυσικό ώθησε στα ύψη τις πωλήσεις σε προϊόντα τεχνολογίας, πολλώ δε μάλλον στα gadget. Όταν λέμε gadget εννοούμε μία ηλεκτρονική συσκευή η οποία κάνει κάτι «έξυπνο», διασκεδαστικό ή χρηστικό. Αυτή είναι και η διαφορά σε σύγκριση με μία απλή ηλεκτρονική συσκευή.

Το gadget με τις μεγαλύτερες πωλήσεις διεθνώς και κυρίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι το Ring Light. Πρόκειται για το φωτιστικό – δαχτυλίδι που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες φωτογράφοι αλλά και οι «influencers» ώστε να καταφέρουν τον καλύτερο δυνατό φωτισμό στην επιδερμίδα τους.

Μιλάμε για ένα προϊόν το οποίο παράγουν εκατοντάδες εταιρείες σε όλον τον κόσμο με τα μοντέλα να αναπτύσσονται κατά χιλιάδες. Οι τιμές για τα «οικιακά» αυτά φωτά, ξεκινούν από 3 ευρώ και μπορεί να φτάσουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ.

Πολύ ψηλά στις πωλήσεις ήταν και αλλά «έξυπνα» προϊόντα, όπως αναφέρει το ertnews.gr: Ανάμεσά τους ένα σακίδιο πλάτης με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ που μπορεί να φορτίσει από ένα κινητό μέχρι ένα φορητό ψυγείο, αρκεί να έχει ηλιοφάνεια.

Επίσης, της μόδας έχει γίνει το προστατευτικό γυαλί για τις οθόνες των κινητών που μόνο εσύ μπορείς να δεις την οθόνη σου, αλλά όχι οι αδιάκριτοι που είναι γύρω σου!

Τέλος δεν ήταν λίγοι που επέλεξαν να αναβαθμίσουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που διέθεταν, από το να αγοράσουν νέες συσκευές.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα