Νέα
  • ΓΔ: 831.98 -0.34%
  • Τζίρος: 13,45 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

realme: Λανσάρει το smartphone με την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο

Στις 28 Φεβρουαρίου στο MWC στη Βαρκελώνη.η realme θα λανσάρει το smartphone με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο. Πρόκειται για ένα από το πρώτα brands που παρουσίασε την τεχνολογία φόρτισης 125W και συνεχίζει να ηγείται στην τεχνολογία φόρτισης.

Η τεχνολογία φόρτισης της realme είναι πάντα ανώτερη των προσδοκιών, ιδιαίτερα εάν συγκριθεί με συσκευές ίδιας κατηγορίας. Ανάμεσα στους στόχους της εταιρείας για το 2022 και την επιθυμία της να δημιουργήσει μία premium σειρά, ενώ θα επενδύσει το 70% των πόρων Research & Development σε τεχνολογικές καινοτομίες, με την τεχνολογία φόρτισης να αποτελεί βασικό πυλώνα τους.

Μαζί με την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο, το realme GT 2 Pro θα παρουσιαστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά εξοπλισμένο με τον ταχύτερο επεξεργαστή του κόσμου τον Snapdragon 8 Gen στο MWC στη Βαρκελώνη.

Η realme είναι η 6η μεγαλύτερη εταιρεία smartphone στον κόσμο και έχει γίνει ένας από τους 5 κορυφαίους προμηθευτές smartphone σε 18 αγορές παγκοσμίως μέσα σε μόλις δύο χρόνια. 
 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα