Νέα
  • ΓΔ: 1276.22 -0.30%
  • Τζίρος: 39,36 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ψήφος εμπιστοσύνης από το Κατάρ στον Ελον Μασκ για το Twitter

Πηγή: AP

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Ελον Μασκ δίνει το κρατικό επενδυτικό fund του Κατάρ, Qatar Investment Authority, σχετικά με τον τον τρόπο που διοικεί το Twitter o Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, παρά το κλίμα αναταραχής που έχει διαμορφωθεί μετά την εξαγορά της εταιρείας. 

«Συνεργαζόμαστε με τη διοίκηση, τον Ελον, όσον αφορά το όρμακα που έχει για την εταιρεία, πιστεύουμε σε αυτ και εμπιστευόμαστε την ηγεσία του "για να γυρίσει το καράβι"», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του fund Mansoor Al Mahmoud σε τηλεοπτική εκπομπή του Bloomberg.

Το στέλεχος είπε ότι το QIA δεν ζήτησε από τον επικεφαλής του Twitter να μειώσει τα tweets του, ξεκαθαρίζοντας πως το fund δεν εμπλέκεται «σε αυτόν τον βαθμό».

Το QIA βοήθησε στη χρηματοδότηση της εξαγοράς του Twitter, συνεισφέροντας 375 εκατομμύρια δολάρια στη συμφωνία των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εξαγορά έχει προκαλέσει μαζική φυγή εργαζομένων καθώς ο Μασκ προσπαθεί να μειώσει το κόστος, εγείροντας ανησυχίες για το αν το Twitter μπορεί να διατηρήσει τις δραστηριότητές του και να ρυθμίσει το περιεχόμενο.

Με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ