Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

SABO S.A.: Μια ακόμα επιτυχής συνεργασία με τον κορυφαίο παραγωγό δομικών υλικών, τη Wienerberger

Η SABO S.A. ολοκλήρωσε επιτυχώς ένα ακόμα project για τον πελάτη της, τον  Όμιλο Wienerberger, που αποτελεί τον κορυφαίο παραγωγό δομικών υλικών με περισσότερα από 200 εργοστάσια παγκοσμίως. Το project αφορούσε τις εσωτερικές δοκιμές εφαρμογής λύσεων αυτοματισμού.

Ειδικότερα, οι ενέργειες αυτοματισμού υλοποιήθηκαν προσωρινά στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της SABO, στο πλαίσιο των οποίων οι ομάδες μηχανικών των δύο εταιρειών πραγματοποίησαν ενδελεχείς δοκιμές προσομοίωσης πραγματικών συνθηκών. Η εταιρία σχεδίασε, ειδικά για τις ανάγκες της Wienerberger, μηχανήματα φόρτωσης και εκφόρτωσης ξηρών προϊόντων, τα οποία χρησιμοποιούν ρομποτικά συστήματα και ιμάντες μεταφορείς. Ταυτόχρονα, τα νέα μηχανήματα σε συνδυασμό με την εγκατάσταση εξελιγμένων σερβομοτέρ παρέχουν απόλυτη ευελιξία στα patterns τοποθέτησης τούβλων, εργοστασιακή λειτουργία με πράσινο αποτύπωμα και χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Επιπλέον, απαιτούν ελάχιστη μηχανική συντήρηση και προσφέρουν εργονομικό σχεδιασμό στο χειρισμό.

Η SABO αυξάνει σταθερά την αξιοπιστία της και για αυτό επιλέγεται από μεγάλους ομίλους διεθνούς βεληνεκούς για την παροχή tailor made λύσεων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ