Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Space Hellas “Advanced Services Deployment Partner” της Dell Technologies

Space Hellas / Πηγή: space.gr
Space Hellas / Πηγή: space.gr

H Space Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πρόσφατα πιστοποιήθηκε ως “Advanced Services Deployment Partner” από τη Dell Technologies, κορυφαία εταιρεία τεχνολογικού εξοπλισμού και υπηρεσιών στον κόσμο, που βοηθά οργανισμούς και ιδιώτες να οικοδομήσουν το ψηφιακό τους μέλλον.

Η εταιρεία απέδειξε ότι πληροί όλες τις υψηλές απαιτήσεις του ρόλου για να λάβει από τη Dell Technologies τη σημαντική αυτή πιστοποίηση στην εφαρμογή των λύσεων PowerEdge, PowerStore, MX Modular Infrastructure, PowerProtect DD και Unity.

Ως “Advanced Services Deployment Partner” η Space Hellas, είναι πλέον σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της άριστες τεχνολογικές λύσεις με ιδιαίτερα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Υψηλή τεχνογνωσία

Ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO της Space Hellas, δήλωσε: «Eίμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την πιστοποίηση της εταιρείας μας ως “Advanced Services Deployment Partner” από τη Dell Technologies. Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η υψηλή τεχνογνωσία του δυναμικού μας στις τεχνολογίες Dell Technologies, καθώς και η ομαδική προσπάθεια και η απαιτητική δουλειά που κάνουμε για να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Στόχος μας είναι να εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας με τη Dell Technologies από το υψηλό επίπεδο του Titanium συνεργάτη στο οποίο βρισκόμαστε.»

Η Space Hellas διατηρεί τη δέσμευση της Dell Technologies, “μαζί δε σταματάμε σε τίποτα” παρέχοντας στους πελάτες της τις πλέον σύγχρονες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού και ενισχύοντας την εντυπωσιακή πορεία της μακροχρόνιας συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα