Νέα
  • ΓΔ: 1422.75 -0.14%
  • Τζίρος: 80,80 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Live chat για τα τιμολόγια ρεύματος: Δείτε ποιο χρώμα λογαριασμού σας συμφέρει να επιλέξετε - Ρωτήστε τους ειδικούς

To live chat ολοκληρώθηκε. Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο της περασμένης εκπομπής, διαβάστε στην ενότητα THE EXPERT'S FORUM τα σχετικά θέματα και τις απαντήσεις και συντονιστείτε για το επόμενο live chat που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Ημερησία Live Chat
Ημερησία Live Chat: Απαντήσεις live στις ερωτήσεις των αναγνωστών

Σε μεγάλη σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται η επιλογή τιμολογίου ρεύματος από την Πρωτοχρονιά, καθώς η αλλαγή συστήματος έχει μπερδέψει τους καταναλωτές που αναρωτιούνται ποια είναι η πλέον συμφέρουσα γι αυτούς λύση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Στο περιβάλλον αυτό κι ενώ πλησιάζει η στιγμή που θα πρέπει να επιλέξουμε το τιμολόγιο ρεύματος για το 2024, η «Ημερησία» οργανώνει ένα live chat για όλα τα «μυστικά» του νέου συστήματος με τους πολύχρωμους λογαριασμούς. Στο live chat θα συμμετέχουν οι πολύπειροι ενεργειακοί αναλυτές Αθανάσιος Γκίκας και Νικήτας Μακρίδης, από την πλατφόρμα www.allazorevma.gr, για να δώσουν αναλυτικές πληροφορίες, απαντήσεις και παραδείγματα για το νέο καθεστώς.

Συντονιστείτε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 16:00 – 17:00 ακούστε τις αναλύσεις των ειδικών, μάθετε τι θα πληρώσουμε από το νέο έτος για ηλεκτρικό ρεύμα και στείλτε live τα δικά σας ερωτήματα σε ηλεκτρονική πλατφόρμα ώστε να πάρετε την απάντηση που χρειάζεστε από τους ειδικούς.

 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ THE EXPERT'S FORUM

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ THE EXPERT'S FORUM