Νέα
  • ΓΔ: 1412.49 -0.05%
  • Τζίρος: 15,76 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Φορολογικό νομοσχέδιο: Livechat με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Στείλτε τις ερωτήσεις σας και πάρτε LIVE απαντήσεις για το δικό σας φορολογικό καθεστώς

Ηλίας Χατζηγεωργίου
Ηλίας Χατζηγεωργίου

Με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο και το σύστημα τεκμαρτού εισοδήματος που έρχεται για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, μια μεταρρύθμιση που έχει μπει σε δημόσια διαβούλευση και έχει σηκώσει πολλή σκόνη από αντιδράσεις, η «Ημερησία» ξεκινά σήμερα τα livechat για το φορολογικό, με τον εξειδικευμένο φοροτεχνικό και Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α. Ηλία Χατζηγεωργίου. 

Συντονιστείτε σήμερα, 17 Νοεμβρίου στις 16:00 στην «Ημερησία» για να παρακολουθήσετε την ανάλυση του νέου φορολογικού και να πάρετε τις απαντήσεις που ζητάτε. 

Στο πλαίσιο του Experts forum της «Ημερησίας» κάθε Παρασκευή ο κ. Χατζηγεωργίου θα δίνει LIVE απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις και απορίες για το φορολογικό καθεστώς που σας συμφέρει. 

Στείλτε live τις ερωτήσεις σας και ακούστε live την απάντηση που ψάχνετε από τον ειδικό. Δείτε, σε δεύτερο χρόνο, και γραπτά την απάντηση στην ερώτησή σας στο www.imerisia.gr.

Το live chat θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή στις 16:00 – 17:00 ώστε οι αναγνώστες της «Ημερησίας» να παίρνουν απαντήσεις στα δικά τους ερωτήματα για το φορολογικό καθεστώς που τους συμφέρει. 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ THE EXPERT'S FORUM

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ THE EXPERT'S FORUM