Νέα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός: Αύξηση 3,3% στις διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο - Στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ

Σε 1.208.535 ανήλθαν οι αφίξεις και σε 2.728.326 οι διανυκτερεύσεις στα καταλύματα ξενοδοχειακού τύπου, κάμπινγκ και συλλογικά καταλύματα σύντομης διαμονής (ενοικιαζόμενα δωμάτια) τον Μάρτιο, σημειώνοντας αύξηση σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024, κατά 3,5% στις αφίξεις και 3,3% στις διανυκτερεύσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ, παρατηρήθηκε αύξηση 4,7% στις αφίξεις και 3,7% στις διανυκτερεύσεις των αλλοδαπών. Αντίστοιχα, για τους ημεδαπούς παρατηρήθηκε αύξηση στις αφίξεις και στις διανυκτερεύσεις κατά 2,7% και 2,9%, αντίστοιχα.

Μεγαλύτερη συμβολή στις αφίξεις και τις διανυκτερεύσεις στο σύνολο των καταλυμάτων παρατηρήθηκε από τους ημεδαπούς με 57,9% και 54,9%, αντίστοιχα. Η μέση συνολική διανυκτέρευση ανήλθε σε 2,3 ημέρες.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ