Νέα
  • ΓΔ: 873.1 -1.56%
  • Τζίρος: 94,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Το «πείραμα της Ρόδου»: Εφτασαν στο νησί οι 189 Ολλανδοί τουρίστες (pics)

Ολλανδοί τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου
Ολλανδοί τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου / Πηγή: Eurokinissi

EEφτασαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Ρόδο οι 189 τουρίστες από την Ολλανδία οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο αποκαλούμενο και «πείραμα της Ρόδου». Οι διακοπές των Ολλανδών επισκεπτών θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι Ολλανδοί που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα είναι διαφόρων ηλικιών.

Θα έχουν δύο συνοδούς και όλοι τους θα έχουν ήδη κάνει μοριακό τεστ με αρνητικό φυσικά αποτέλεσμα τρεις ημέρες πριν και λίγο πριν φύγουν κατά τη διάρκεια της ημέρας αναχώρησης θα υποβληθούν και σε rapid test. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για να ταξιδέψουν.

Εφτασαν στη Ρόδο οι Ολλανδοί τουρίστες
Εφτασαν στη Ρόδο οι Ολλανδοί τουρίστες / Πηγή: Eurokinissi

Σύμφωνα με τις οδηγίες, τρεις ημέρες πριν φύγουν από τη Ρόδο θα υποβληθούν και πάλι σε μοριακό τεστ και λίγες ώρες πριν ταξιδέψουν θα κάνουν ξανά ένα rapid test. Σημειώνεται ότι την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν και όσοι άλλοι θα βρίσκονται μέσα στο ίδιο αεροπλάνο και αυτό για ευνόητους λόγους.

Έως τις 19 Απριλίου θα μείνουν στο νησί οι Ολλανδοί επισκέπτες
Έως τις 19 Απριλίου θα μείνουν στο νησί οι Ολλανδοί επισκέπτες / Πηγή: Eurokinissi

Οι τουρίστες θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα μέσα στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου Mitsis Grand Beach Hotel που θα τους φιλοξενήσει για μία εβδομάδα, ενώ πιθανόν να υπάρχουν και κάποια μικρά event για την ψυχαγωγία τους. Άλλοι πελάτες δεν θα υπάρχουν.

Οι Ολλανδοί δεν θα φύγουν καθόλου από το ξενοδοχείο τους
Οι Ολλανδοί δεν θα φύγουν καθόλου από το ξενοδοχείο τους / Πηγή: Eurokinissi

Εντός του ξενοδοχείου θα ακολουθούν τις οδηγίες και τα μέτρα που προβλέπουν τα νέα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό.

Οι τουρίστες θα ενημερωθούν ότι θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τους κανόνες, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα