Νέα
  • ΓΔ: 860.06 +1.03%
  • Τζίρος: 79,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ryanair: Χωρίς περιορισμούς και λίστες τα ταξίδια από τη Βρετανία στην Ευρώπη τον Ιούλιο

Ryanair: Η πανδημία δημιουργεί νέες ευκαιρίες για όσους επιβιώσουν
Πηγή: AP

Χωρίς περιορισμούς θα είναι από τον Ιούλιο οι μετακινήσεις από την Βρετανία στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας Ryanair.

«Όταν οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στα ταξίδια προς και από, ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, λόγω της επιτυχίας των εμβολίων και του γεγονότος ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά κατά της παραλλαγής αυτής», δήλωσε σήμερα στο BBC ο επικεφαλής της Ryanair Μάικλ Ο’Λίρι.

Οι δηλώσεις έρχονται μόλις μία μέρα το θρίλερ για την ένταξη των χωρών του Ευρωπαϊκού νότου στην περίφημη «πράσινη» λίστα της Βρετανίας με τον επικεφαλής της Ryanair να δηλώνει την αισιοδοξία του σχετικά με την πορεία του τουρισμού, η οποία ωστόσο δεν διαφάνηκε από την χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης Τζόνσον να επιμείνει στους σκληρούς κανόνες κατά της πανδημίας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ