Νέα
  • ΓΔ: 859.79 -0.03%
  • Τζίρος: 79,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ryanair: Επιστρέφει στα Χανιά με νέα βάση

Ryanair: Η πανδημία δημιουργεί νέες ευκαιρίες για όσους επιβιώσουν
Πηγή: AP

Η αεροπορική εταιρεία «Ryanair» επιστρέφει στα Χανιά με νέα βάση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «με ένα αεροσκάφος το οποίο θα σταθμεύει στο αεροδρόμιο των Χανίων και με 107 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 42 προορισμούς - συμπεριλαμβανομένων 18 καινούργιων, η νέα αυτή βάση θα συνδέει τα Χανιά με προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Καθώς τα προγράμματα εμβολιασμού συνεχίζονται σε όλη την Ευρώπη, η νέα βάση της Ryanair στα Χανιά θα δώσει μία ώθηση στις αεροπορικές μετακινήσεις και στον τοπικό τουρισμό», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας. Μεταξύ των νέων προορισμών είναι η Βαρκελώνη, η Βιέννη, η Ρώμη, το Λονδίνο και το Μιλάνο.

Στο νέο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας αναφέρθηκε ο διευθυντής marketing της Ryanair, Dara Brady. Όπως σημείωσε, «ξέροντας ότι οι περιορισμοί λόγω Covid αλλάζουν συχνά, οι καταναλωτές μπορούν τώρα να κλείσουν τις πτήσεις τους με την σιγουριά ότι αν χρειαστεί να αναβάλουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες των ταξιδιών τους, μπορούν να το κάνουν έως δύο φορές με μηδενική χρέωση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021».

Η εταιρία γιορτάζει όμως τη νέα βάση και με σημαντικές προσφορές, προσφέροντας θέσεις με ναύλους που ξεκινούν από 19.99 ευρώ για ταξίδια μέχρι τον Οκτώβριο, τα οποία πρέπει να έχουν κλειστεί μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 3 Ιουλίου στο www.ryanair.com.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ