Νέα
  • ΓΔ: 878.34 -0.10%
  • Τζίρος: 46,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Finnair: Ανακάμπτει μετά τον κορονοϊό - Αύξηση 12% στους επιβάτες τον Σεπτέμβριο

Αύξηση κατά 12% κατέγραψαν οι επιβάτες της Finnair τον Σεπτέμβριο καθώς μετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας επιστρέφει σταδιακά στα προ κορονοϊού επίπεδα. Το Αύγουστο ο κρατικός αερομεταφορέας της Σκανδιναβικής χώρας μετέφερε 298.200 επιβάτες, από τους 115.500 επιβάτες που μετέφερε τον Σεπτέμβριο του προηγουμένου έτους.

Η φινλανδική αεροπορική εταιρεία τόνισε πως είδε μια σαφή βελτίωση στα στοιχεία κίνησης επιβατών σε μικρές αποστάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα, αλλά η επίδραση της πανδημίας ήταν ακόμη ορατή.  Η ζήτηση φορτίου ήταν "εξαιρετική” στη διάρκεια του μήνα, πρόσθεσε.

Η Finnair πραγματοποίησε 144 πτήσεις ημερησίως τον Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβανομένων και πτήσεων μόνο για φορτία, από 127 τον Αύγουστο. Συνολικά η χωρητικότητα τον Αύγουστο αυξήθηκε κατά 13% σε μηνιαία βάση, ενώ η κίνηση στη Finnair αυξήθηκε κατά 8,9% τον Αύγουστο.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ