Νέα
  • ΓΔ: 1416.74 +0.89%
  • Τζίρος: 30,55 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός: Αυλαία στον Βόλο με απευθείας πτήσεις και έμφαση στην κρουαζιέρα

Την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου σε Βόλο, Πήλιο και Μαγνησία σηματοδοτεί η άφιξη των πρώτων τουριστών στο αεροδρόμιο και το λιμάνι του Βόλου όπου δένουν το ένα μετά το άλλο μεγάλα κρουαζιερόπλοια.

Οι πρώτοι τουρίστες έφθασαν στο αεροδρόμιο Νέα Αγχίαλο του Βόλου, με πτήση της EasyJet από το Gatwick του Λονδίνου και οι εκπρόσωποι των φορέων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του δήμου Βόλου τους υποδέχθηκαν θερμά στην Μαγνησία.

Στους τουρίστες, που ήταν κυρίως Βρετανοί, αλλά και αρκετοί Έλληνες, προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα, τοπικά προϊόντα της περιοχής του Πηλίου και της Μαγνησίας και διαφημιστικό τουριστικό υλικό, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση στην αίθουσα αφίξεων αναδεικνύοντας την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία.

Τη φετινή τουριστική περίοδο ο Βόλος θα συνδέεται απευθείας αεροπορικώς με πτήσεις προς Ντίσελντορφ, Στουτγκάρδη, Μόναχο, Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Τελ Αβίβ και Ηράκλειο Κρήτης.

Παράλληλα, σήμερα έδεσε στο λιμάνι του Βόλου το κρουαζιερόπλοιο «Emerald Azzurra» σημαίας Μπαχάμες, που ναυπηγήθηκε το 2021 και που θεωρείται ως ένα από τα πολυτελέστερα σκάφη παγκοσμίως για την κατηγορία του και οι πελάτες του θεωρούνται κροίσοι, αφού ένα ταξίδι -κρουαζιέρα με το συγκεκριμένο πλοίο κοστίζει μία περιουσία.

Το κρουαζιερόπλοιο «Emerald Azzurra» κάνει κρουαζιέρα στο Αιγαίο και τον Βόσπορο και κατέπλευσε στον Βόλο από τη Σύρο.

Στο πλοίο επιβαίνουν μόλις 82 επιβάτες και 74 άτομα πλήρωμα, που είναι τουρίστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα παραμείνει στο λιμάνι για 11 ώρες και θα αποπλεύσει με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα