Νέα
  • ΓΔ: 878.76 -0.46%
  • Τζίρος: 43,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τουρισμός για Oλους: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα voucher των 150 ευρώ

διακοπές
Πηγή: Pexels

Εντός της επόμενης βδομάδας πρόκειται να ανοίξει η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr για το voucher των 150 ευρώ, του προγράμματος «Τουρισμός για όλους»

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός», σειρά παίρνουν πλέον οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» μέσω της ειδικής πλατφόρμας η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» απευθύνεται στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών με τους δικαιούχους να είναι συνολικά 200.000 οι οποίοι θα πάρουν ο καθένας από 150 ευρώ.

Το πιθανότερο είναι πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, δεδομένου πως έχει ανακοινωθεί ότι από τις 5 Ιουλίου, οι ωφελούμενοι θα μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το κουπόνι.

Το πρόγραμμα  «Τουρισμός για Όλους» θα έχει φέτος μια μεγάλη αλλαγή αφού το voucher θα μπορεί να εξαργυρωθεί και στην εστίαση. Θα έχει τη μορφή του Freedom Pass που δόθηκε στους νέους για τον εμβολιασμό τους. Το σκεπτικό των φετινών αλλαγών είναι να μπορέσει -κατ' επιλογή του δικαιούχου- να στηριχθεί και η εστίαση, ο κλάδος με το πιο βαρύ πλήγμα από την πανδημία, τα lockdown και τους περιορισμούς των τελευταίων δύο ετών.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ