Νέα
  • ΓΔ: 792.9 +0.56%
  • Τζίρος: 65,92 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τουρισμός για όλους: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα – Δείτε αν κληρωθήκατε

Πηγή: Eurokinissi

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους 200.000 δικαιούχους που κληρώθηκαν για το voucher των 150 ευρώ του προγράμματος Τουρισμός για Όλους. Οι τυχεροί που αναδείχθηκαν στην κλήρωση της Δευτέρας, θα ενημερωθούν και με email.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ πατώντας είσοδος στην εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, όσοι έκαναν αίτηση μπορούν να συνδεθούν με τους προσωπικούς τους κωδικούς TaxisNet στο vouchers.gov.gr και να δουν αν κληρώθηκαν. Ειδικότερα, δίπλα από την κατάσταση της αίτησής τους θα γράφει είτε κληρωθείσα (αίτηση), που σημαίνει ότι είστε στους τυχερούς και δικαιούστε το κουπόνι των 150 ευρώ, ή μη κληρωθείσα. Όσοι δεν κληρώθηκαν θα έχουν μια δεύτερη ευκαρία από το φθινόπωρο.

Τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση, προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για φθηνές διακοπές. 

Για τους τυχερούς, το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες από το υπουργείο Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι 1,2 εκατ. ήταν αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα, ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου θα υπάρξει και νέα κλήρωση, ώστε επιπλέον 200.000 πολίτες να λάβουν το voucher των 150 ευρώ, που σημειωτέον είναι εξαργυρώσιμο μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ