Νέα
  • ΓΔ: 792.9 +0.56%
  • Τζίρος: 65,92 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Διαμονή συνταξιούχων από τη Β. Ευρώπη στην Ελλάδα το χειμώνα - Το project του υπ. Τουρισμού

Πηγή: Eurokinissi

Τη στήριξή τους στη στρατηγική και τις πρωτοβουλίες του υπουργείου Τουρισμού για την επέκταση της τουριστικής περιόδου εκφράζουν οι φορείς του τουρισμού στα Χανιά.

Εκπρόσωποι τουριστικών φορέων της περιοχής συναντήθηκαν στο Επιμελητήριο Χανίων, μετά από πρόσκληση του προέδρου του, Αντώνη Ροκάκη, με στόχο, όπως ανακοινώθηκε, τον αποτελεσματικό συντονισμό των αυτοδιοικητικών, τουριστικών, εμπορικών, μεταφορικών και επισιτιστικών φορέων της ΠΕ Χανίων, στο πλαίσιο της κοινής στρατηγικής προτεραιότητάς τους με το υπουργείο Τουρισμού για την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «στο επίκεντρο της σύσκεψης τέθηκε η πρόσφατη επιστολή του υπουργού Τουρισμού, με την οποία ενημερώθηκε η επιχειρηματική κοινότητα των Χανίων για την πρόθεσή του -ενόψει της χειμερινής περιόδου 2022-2023- να κορυφώσει άμεσα την προσπάθεια της ελληνικής Πολιτείας για την έλευση και διαμονή συνταξιούχων από τη Βόρεια Ευρώπη σε κατάλληλες περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και στα Χανιά. Ο επικείμενος σχεδιασμός του υπουργείου Τουρισμού περιλαμβάνει την πραγματοποίηση διά ζώσης επαφών στο εξωτερικό με παράγοντες της διεθνούς τουριστικής αγοράς».

Οι φορείς που συμμετείχαν στη συνάντηση συνέταξαν και απέστειλαν στον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, κοινή απαντητική επιστολή, με την οποία εκδήλωσαν το έντονο ενδιαφέρον και τη στήριξή τους στη πρωτοβουλία της ελληνικής Πολιτείας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ