Νέα
  • ΓΔ: 798.41 +0.71%
  • Τζίρος: 59,75 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ισχυρή η συμμετοχή της Ελλάδας στην τουριστική Εκθεση του Παρισιού IFTM-Top Résa 2022

Πηγή: AP

Ισχυρή είναι η συμμετοχή της Ελλάδας στην τουριστική Εκθεση του Παρισιού IFTM-Top Résa 2022. Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη σε τουριστικά θέματα ιστοσελίδα LA QUOTIDIENNE.FR το ελληνικό περίπτερο θα επεκταθεί κατά σχεδόν 50 m2 ώστε να προσφέρει μια σφαιρικότερη κάλυψη της χώρας.

Ετσι, παράλληλα με τις πολύ τουριστικές περιοχές, όπως η Σαντορίνη ή η Κρήτη, θα είναι δυνατό να ανακαλύψει κανείς και τις λιγότερες γνωστές για τη γοητεία τους περιοχές της Μακεδονίας και τη Χαλκιδική, τη Στερεά Ελλάδα, τη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, την Αττική, τη Θεσσαλία κ.α. Παρών στην έκθεση θα είναι ο υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, Βασίλης Κικίλιας και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης.

Το δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι στο φετινό ελληνικό περίπτερο θα φιλοξενούνται δύο αεροπορικές εταιρείες η Aegean και η Sky Express.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ