Νέα
  • ΓΔ: 1457.74 +0.74%
  • Τζίρος: 97,96 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός για όλους... και τον χειμώνα: Πότε θα γίνει νέα κλήρωση για 100.000 voucher

Πηγή: Eurokinissi

Νέα κλήρωση θα γίνει για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», όπου θα δοθούν voucher σε επιπλέον 100.000 πολίτες, με στόχο την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα μαζί» στο Open TV.

Η νέα κλήρωση θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου και στόχος είναι «να στηρίξουμε τους χειμερινούς προορισμούς, τους ορεινούς, τα μικρά καταλύματα που είναι στα ορεινά και μέσα στην πανδημία δυσκολεύτηκαν», όπως τόνισε ο υπουργός.

Στη νέα κλήρωση, θα δοθούν voucher αξίας 150-200 ευρώ «κι έρχονται να προστεθούν στον κοινωνικό τουρισμό που είναι διάρκειας 12 ημέρες», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση, θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Εκεί θα αναρτηθούν και οι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

«Στο σύνολό της αυτή η προσπάθεια υπερβαίνει πλέον τα 100 εκατ. ευρώ», υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

«Είναι πολύ πετυχημένο το πρόγραμμα και θα συνεχιστεί και το 2023», τόνισε ο υπουργός.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα