Νέα
  • ΓΔ: 1261.67 +0.28%
  • Τζίρος: 120,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κικίλιας: Ζήτησε να αυξηθούν οι απευθείας πτήσεις από Κίνα προς Ελλάδα

Πηγή: Eurokinissi

Την αύξηση των απευθείας πτήσεων από την Κίνα προς την Ελλάδα ζήτησε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας Hu Heping. 

Ειδικότερα, συζητήθηκαν τρόποι αναθέρμανσης της τουριστικής κίνησης μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στην Κίνα  λόγω της πανδημίας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ακόμα μεγαλύτερη επέκταση της τουριστικής σεζόν στη χώρα μας, ο κ. Κικίλιας πρότεινε αύξηση των απευθείας πτήσεων ακόμη και εκτός της περιόδου αιχμής, κάτι που έτυχε θετικής αποδοχής από τον Κινέζο υπουργό.

Τονίστηκαν, επίσης, οι άρρηκτοι δεσμοί φιλίας που συνδέουν τους δύο λαούς, αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον για ταξίδια που υπάρχει εκατέρωθεν καθώς η ιστορία και ο σημαντικός πολιτισμός των δύο χωρών αποτελούν πόλο έλξης τόσο για τους Κινέζους όσο και για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις πρωτοβουλίες προώθησης θεματικών μορφών τουρισμού, όπως προβλέπεται στο κοινό πρόγραμμα δράσεων που έχει υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ