Νέα
  • ΓΔ: 1209.34 +1.32%
  • Τζίρος: 71,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Θάνος (ΣΕΤΕ) στον «Παλμό της ΔΕΘ»: Δεν έχουμε ακυρώσεις μετά την κακοκαιρία Daniel

Σε κάποιες περιοχές η καταστροφή είναι ολοκληρωτική, τόνισε ο Αλέξανδρος Θάνος, εντεταλμένος σύμβουλος του ΣΕΤΕ, μιλώντας στον Γιάννη Φώσκολο και τον «Παλμό της ΔΕΘ», που μεταδίδεται από τα περίπτερα του imerisia.gr και του ethnos.gr, στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2023. Ωστόσο, όπως είπε, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κραδασμοί στον τομέα του τουρισμού, ενώ η σεζόν, σε επίπεδο εσόδων, είναι καλύτερη από το 2019.

«Στο Πήλιο δεν υπάρχει πρόσβαση. Μιλάμε για μια δραστηριότητα μηδενική αυτήν τη στιγμή, όσον αφορά τον ξενοδοχειακό κλάδο», υπογράμμισε, ενώ ερωτηθείς μετά την κακοκαιρία Daniel υπάρχουν κακά σημάδια για τον τουρισμό, είπε: «Αυτήν τη στιγμή βλέπουμε ότι δεν έχει επιρροή και μάλιστα προσδοκούμε ένα πολύ δυνατό Σεπτέμβριο. Και φαίνεται ότι "κρατάει" και ο Οκτώβριος».

Οπως είπε, εκτός από τις πληγείσες περιοχές, το υπόλοιπο τουριστικό προϊόν λειτουργεί κανονικά. «Δεν έχουμε ακυρώσεις, δεν έχει προσβληθεί η εθνική εικόνα προς τα έξω. (...) Η Ρόδος έχει ανακάμψει πλήρως και μάλιστα τα νούμερα είναι πιο καλά από το 2019, όσο εξελίσσεται η σεζόν». 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ