Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Το εστιατόριο DB.one υποδέχεται τη νέα σεζόν με τη γνωστή του ποιότητα και αρκετές εκπλήξεις

Η νέα σεζόν ξεκίνησε για το εστιατόριο DB.one με τη γνωστή ποιότητα και βαθιά νοστιμιά που διακρίνει τις επιλογές του μενού του.

Έπειτα από την επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν το εστιατόριο, που μετρά λίγους μήνες στα νότια, έχει στήσει το δικό του πολυδιάστατο μωσαϊκό γεύσεων με την έμπνευση και την εμπειρία του Chef, Ulash Tunc. Στο μενού ξεχωρίζουν οι ποιοτικές κοπές κρέατος, που καθορίζουν την ταυτότητα του DB.one, αλλά και τα fusion πιάτα, για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένες γεύσεις. Η γαστρονομική φιλοσοφία του premium steak house έγκειται στο συνδυασμό παραδοσιακών συνταγών και μαγειρικής καινοτομίας υπό το πρίσμα του fine dining.

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του DB.one συνοδεύονται με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και με κοκτέιλ, τα οποία με φροντίδα έχει επιμεληθεί η ομάδα του εστιατορίου.

Το DB.one έχει διαμορφώσει κατάλληλα και τον εξωτερικό του χώρο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει το κοινό για όσο διάστημα ο καιρός παραμένει καλός. Ταυτόχρονα, η εξέχουσα αισθητική της εσωτερικής διακόσμησης προσκαλεί τους επισκέπτες για μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία.

Το DB.one λειτουργεί τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα από τις 13:00 έως τη 01:00 ενώ προσφέρεται επίσης για private dining και events. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ