Νέα
  • ΓΔ: 1418.41 +1.01%
  • Τζίρος: 55,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός: Οι Ισραηλινοί ψηφίζουν Ελλάδα για τις διακοπές τους

Η Ελλάδα συμμετείχε με περίπτερο στην 30ή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού IMTM, στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Την έκθεση εγκαινίασε ο υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ, Χαΐμ Κατζ, εκφράζοντας τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για τις χώρες που συμμετείχαν στην IMTM 2024, αναφέροντας πρώτη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΟΤ, όπου τον υποδέχθηκαν ο πρέσβης της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ, Κυριάκος Λουκάκης, ο επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην πρεσβεία, Μιχάλης Βρεττάκης, ο γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Γ', Ελευθέριος Ντότσικας, μαζί με τα στελέχη του ΕΟΤ και του υπουργείου Τουρισμού.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τους Iσραηλινούς επαγγελματίες στον τουρισμό, από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ καθώς και το κοινό της έκθεσης, παραμένει η διαχρονικά αυξανόμενη προτίμηση των Ισραηλινών στην Ελλάδα, ως προορισμού διακοπών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα