Νέα
  • ΓΔ: 942.46 -1.61%
  • Τζίρος: 98,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μασκ - bitcoin: Επενδύστε με προσοχή στα κρυπτονομίσματα

Ελον Μασκ / Πηγή: AP Images
Ελον Μασκ / Πηγή: AP Images

Ο Ελον Μασκ με ανάρτησή του στο Twitter ζητά τώρα προσοχή... στις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX διατυμπάνιζε τους τελευταίους μήνες συχνά τα οφέλη επενδύσεων σε ψηφιακά νομίσματα, όπως το Dogecoin, αλλά σήμερα επέστησε παράλληλα την προσοχή των επενδυτών. «Τα κρυπτονομίσματα είναι υποσχόμενα, αλλά παρακαλώ να επενδύετε με προσοχή», έγραψε.

Ο Μασκ, ο οποίος έκανe το tweet στο διάλειμμα της προετοιμασίας του για την τηλεοπτική εκπομπή «Saturday Night Live» όπου θα εμφανιστεί αυτή την εβδομάδα, επηρεάζει χιλιάδες οπαδών του μέσω του διαδικτύου. 

Τα περισσότερα από τα προηγούμενα σχόλιά του για τα κρυπτονομίσματα αναφέρονταν στο Dogecoin, το οποίο επινοήθηκε ως αστείο αλλά η αξία του έχει εκτιναχθεί τελευταία, αυξανόμενη από κλάσμα ενός σεντ στην αρχή του χρόνου σε πάνω από 64 σεντ. 

Αν και έχει εν μέρει πιστωθεί ή κατηγορηθεί για την άνοδο αυτή, τα σημερινά επιφυλακτικά σχόλιά του δεν είναι πρωτοφανή. «Ο κόσμος δεν πρέπει να επενδύει τις αποταμιεύσεις μιας ζωής σε κρυπτονομίσματα, αυτό δεν είναι σωστό», είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο, προσθέτοντας: «Αν θέλετε, όμως, να κερδοσκοπήσετε και ενδεχομένως για σας αυτό έχει πλάκα... υπάρχει μία πιθανότητα τα crypto να είναι το μελλοντικό νόμισμα στη Γη».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ