Νέα
  • ΓΔ: 957.6 +0.62%
  • Τζίρος: 79,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Wall Street: Νέα υψηλά ρεκόρ για τον S&P 500 και τον Nasdaq

Με νέα ιστορικά υψηλά ρεκόρ έκλεισαν οι δείκτες S&P 500 και Nasdaq, εν μέρει χάρη στα κέρδη της Apple και της Amazon, ενώ τα ισχυρά αποτελέσματα εταιρειών, όπως της Caterpillar και της Merck, συνέβαλαν ώστε να μειωθούν οι ανησυχίες για την επιβράδυνση της ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας.

Η μετοχή της Tesla έκλεισε με άνοδο 3,8% και της Apple με 2,5%, ωθώντας τον Nasdaq ανοδικά. Η μετοχή της Amazon, που έκλεισε με άνοδο 1,6%, στη συνέχεια υποχώρησε κατά 35% στη μετά το κλείσιμο της αγοράς διαπραγμάτευση, καθώς οι προβλέψεις της για τις πωλήσεις στο τρίμηνο των εορτών ήταν χαμηλότερες από τις προσδοκίες της Wall Street.

H Caterpillar έκλεισε με κέρδη 4% μετά την ανακοίνωση καλύτερων από τα αναμενόμενα τριμηνιαίων κερδών λόγω της αύξησης των τιμών των εμπορευμάτων, ενώ οι αισιόδοξες προβλέψεις της φαρμακοβιομηχανίας Merck εκτόξευσαν τη μετοχή της 6%.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ