Νέα
  • ΓΔ: 868.97 +1.10%
  • Τζίρος: 70,16 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ether: Νέο υψηλό ρεκόρ στα 4.480 δολάρια

Πηγή: AP Images
Πηγή: AP Images

Σε νέο υψηλό επίπεδο – ρεκόρ σκαρφάλωσε σήμερα το ether καθώς συνεχίζονται οι ροές στην αγορά options. Παράλληλα, τα κρυπτονομίσματα που συνδέονται με reality games διεύρυναν το ράλι τους μετά την πρόσφατη καμπάνια του Facebook για το metaverse ως την επόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας των μέσων κοινωνικής διασύνδεσης.

Η τιμή του ether αυξήθηκε στα 4.480 δολάρια, ξεπερνώντας το προηγούμενο υψηλό των 4.458 δολαρίων που είχε σημειώνει στις 29 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το CoinDesk.

Πάνω από τα 3 δολάρια το Sand

Το κρυπτονόμισμα SAND της πλατφόρμας εικονικής πραγματικότητας Sandbox που βασίζεται στο Ethereum ξεπέρασε σήμερα τα 3 δολάρια, με τα εβδομαδιαία κέρδη του να φθάνουν πάνω από το 300%. Και άλλα crypto παιχνιδιών, όπως το ILV του lluvium κινήθηκαν επίσης υψηλότερα.

Η αυξανόμενη προσοχή των επενδυτών στις προοπτικές του metaverse, μετά τις ανακοινώσεις του Facebook (το SAND και το MANA είναι πολύ πιο άμεσοι τρόποι για να στοιχηματίσει κανείς στην ανάπτυξη του metaverse παρά από το να επενδύσει στη μετοχή του Facebook), δήλωσε στέλεχος της Genesis Global Trading.

Η πρόσφατη απόφαση του Facebook να μετονομασθεί σε Meta ενισχύει το metaverse, τα crypto που δεν χρησιμοποιούνται σε συναλλαγές και τα crypto που βασίζονται σε παιχνίδια.

Με πληροφορίες από yahoo finance

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ