Νέα
  • ΓΔ: 1445.21 -0.29%
  • Τζίρος: 21,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΓΟΡΕΣ

Εκτονώθηκε τo μεγάλο κύμα ρευστοποιήσεων - Ξεκινούν ανοδικά οι ευρωπαϊκές αγορές

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Πηγή: Pixabay

Ανόδου συνέχεια για τις χρηματιστηριακές αγορές στην Ευρώπη και μάλιστα με αυξημένη δυναμική. Ο γερμανικός DAX αυξάνεται κατά 0,63%, ο γαλλικός CAC καταγράφει στα πρώτα λεπτά άνοδο 0,69% και μαζί με την χθεσινή έχει καλύψει μέρος της προηγούμενης υποχώρησης, ο ιταλικός MIB αυξάνεται κατά 1,07% και ο πανευρωπαικός Eurostoxx 50 καταγράφει άνοδο στα πρώτα λεπτά 0,69%.

To μεγάλο κύμα των ρευστοποιήσεων στα ξένα χρηματιστήρια φαίνεται ότι έχει εκτονωθεί. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα υπάρξουν μικροδιορθώσεις στο επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Ιουνίου και μετά θα είναι τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών που θα διαμορφώσουν το νέο σκηνικό.

Ελληνικό χρηματιστήριο: Υπέρβαση των 1.410 μονάδων ο αρχικός στόχος για τη σημερινή συνεδρίαση

Στο ελληνικό χρηματιστήριο, εάν ο Γενικός Δείκτης ακολουθήσει την άνοδο των ευρωπαϊκών αγορών τότε το πιθανότερο σενάριο για σήμερα είναι να ξεπεράσει τις 1.410 και ίσως να ‘φλερτάρει’ τις 1.420 μονάδες. Η σημερινή συνεδρίαση ξεκινά με άνοδο του Γενικού Δείκτη στις 1.411,6 μονάδες (0,53%). H αναλογία ανοδικών /πτωτικών είναι 3 προς 1 στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης (FTSE Large Cap) αυξάνεται κατά 0,5%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης (FTSE Mid Cap) κατά 0,5%. Ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει άνοδο 0,79% στα πρώτα λεπτά

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ