Νέα
  • ΓΔ: 1452.28 0.00%
  • Τζίρος: 98,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΓΟΡΕΣ

Σταθεροποιητικά και με μεικτές τάσεις ξεκίνησε η συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο

Ανόδου συνέχεια για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στη σημερινή συνεδρίαση. Μία άνοδος που μάλλον δεν δικαιολογείται ούτε από τα μακροοικονομικά δεδομένα ούτε από τις γεωπολιτικές εξελίξεις, αλλά c' est la vie που λένε και οι Γάλλοι.

Κατά την έναρξη των σημερινών συνεδριάσεων, ο γερμανικός DAX αυξάνεται κατά 0,13%, ο γαλλικός CAC κατά 0,31% , ο πανευρωαπαικός Eurostoxx 50 κατά 0,34% ενώ ο ιταλικός MIB κινείται σταθεροποιητικά. Βέβαια, η αρχική άνοδος είναι ισχνή και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και πάλι αυξημένη μεταβλητότητα στις ευρωπαικές αγορές μέχρι το τέλος των συνεδριάσεων.

Ελληνικό χρηματιστήριο: Σταθεροποιητικά στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης

Κατά τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης, ο Γενικός Δείκτης κινείται σταθεροποιητικά πέριξ του χθεσινού κλεισίματος (1445 μονάδων). Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE Large Cap αυξάνεται κατά 0,04%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης FTSE Mid Cap κατά 0,05% ενώ το ισοζύγιο ανοδικών / πτωτικών μετοχών είναι θετικό με 31 ανοδικές και 21 πτωτικές.

Ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει άνοδο 0,66% με αγορές και στις 4 συστημικές και στην Attica Bank που χθες αυξήθηκε κατά 19,17%. Άνοδο καταγράφουν ακόμη οι πρώτες ύλες, τα διυλιστήρια και οι βιομηχανικές.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ