Νέα
  • ΓΔ: 890.71 +0.38%
  • Τζίρος: 44,64 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χρηματιστήριο: Δοκιμάζει τη στήριξη των 925 μονάδων ο Γενικός Δείκτης

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Πηγή: Pixabay

Στα επίπεδα στήριξης των 925 μονάδων βρίσκεται εδώ και μία ώρα ο Γενικός Δείκτης καταγράφοντας υποχώρηση που ξεπερνά το 1,7%. Η πτώση ήταν αναμενόμενη και όπως είχαμε αναφέρει στο πρωινό σχόλιο, η πρώτη στήριξη είναι στις 925 μονάδες. Εάν μέχρι το τέλος της συνεδρίασης, σπάσει καθοδικά τα επίπεδα αυτά, τότε η ισχυρότερη στήριξη είναι μεταξύ 900-910 μονάδων και στα επίπεδα αυτά θα έχει αναιρέσει όλη την προηγούμενη άνοδο. Η σχέση ανοδικών καθοδικών μετοχών είναι 1/7 ενώ παρήγορο είναι ότι δεν έχουμε ιδιαίτερα μεγάλη αξία συναλλαγών.

Πιέσεις καταγράφονται και στην υψηλή κεφαλαιοποίηση και στην μικρή και μεσαία κεφαλαιοποίηση. Ο τραπεζικός κλάδος έχει μεγάλες απώλειες (-2,23%) και με τις 4 συστημικές τραπεζικές μετοχές να υποχωρούν πάνω από 1% ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες έχουν τα οικιακά προιόντα (-4,03%) λόγω της πτώσης της Jumbo. Επίσης πιέσεις καταγράφονται και στις πετρελαιακές (-2,34%) λόγω υποχωρήσεις σε Motor Oil και ΕΛΠΕ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ