Νέα
  • ΓΔ: 808.91 +2.04%
  • Τζίρος: 10,39 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Interlife: Πρεμιέρα στο ΧΑ με άνοδο 21,84% για τη μετοχή

Interlife
Interlife

H μετοχή της Interlife ξεκίνησε στο χρηματιστήριο το παρθενικό της ταξίδι κάνοντας μια στάση στα 4 ευρώ αλλά χρηματιστηριακά πήρε την τιμή του κλεισίματος της Παρασκευής στο χρηματιστήριο της Κύπρου (ΧΑΚ) που είναι και εκεί εισηγμένη και διαπραγματεύεται παράλληλα με την Αθήνα.

Ετσι, μετά την πρώτη της διαπραγμάτευση στο ελληνικό Χρηματιστήριο έκλεισε στα 4,24 ευρώ καταγράφοντας άνοδο 21,84%. H αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 55 χιλ. ευρώ μέσω 62 πράξεων.

Ηταν η πρώτη είσοδος μετοχής στο Χρηματιστήριο Αθηνών (χωρίς IPO) εδώ και 3,5 χρόνια και η πρώτη είσοδος ασφαλιστικής εταιρείας από το 2000.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης υποδέχθηκε την Διοίκηση της Ιnterlife Ασφαλιστικής λέγοντας ότι «παρόλο που η εισαγωγή της Ιnterlife είχε ήδη την απαιτούμενη διασπορά και έτσι δεν συνοδεύτηκε από άντληση κεφαλαίων, είτε μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης είτε μέσω δημόσιας εγγραφής, ευχόμαστε να τύχει της καλύτερης δυνατής πορείας από πλευράς ρευστότητας.

Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη μη τραπεζική εταιρεία που εισάγεται στο Ελληνικό Χρηματιστήριο προερχόμενη από κεφαλαιαγορά την ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ