Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Forthnet: Και επίσημα μέλος της United Group

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Στον όμιλο επιχειρήσεων media και τηλεπικοινωνιών United Group θα ανήκει η Forthnet καθώς η σερβική εταιρεία προετοιμάζει την Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση για τις μετοχές της Forthnet που δεν κατέχει έως τώρα, μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

«Χαίρομαι που καλωσορίζω τους συναδέλφους μας από το Forthnet στην οικογένεια της United Group», σχολίασε η Victoriya Boklag, διευθύνουσα σύμβουλος της United Group. «Έχουμε», πρόσθεσε, «φιλόδοξα σχέδια για την εταιρεία, που θα υλοποιηθούν με τη νέα ομάδα διοίκησης. Το όνομα Nova της Forthnet είναι καλά εδραιωμένο στην Ελλάδα και βλέπουμε πολλές δυνατότητες για την επιχείρηση».

Η United Group, η οποία ανήκει κατά πλειοψηφία στην επενδυτική εταιρεία BC Partners, ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι συμφώνησε να αποκτήσει ένα μερίδιο περίπου 36% στην Forthnet. Εκτοτε, η United Group έχει αυξήσει το μερίδιό της στο 85%.

Η κ. Boklag τόνισε ότι ο όμιλος United, σε συνεργασία με την Forthnet, έχει την ευκαιρία να προσφέρει στην ελληνική αγορά περισσότερο περιεχόμενο και περισσότερες επιλογές στον τομέα της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού και να αυξήσει τις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης. «Είμαστε σίγουροι, ότι εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία μας σε τομείς όπως το περιεχόμενο και η τεχνολογία, σε συνδυασμό με την ευρύτερη τηλεπικοινωνιακή προσφορά μας, μπορούμε να προσφέρουμε κορυφαία εμπειρία χρήστη και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας για την επιχείρηση».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ