Νέα
  • ΓΔ: 957.6 +0.62%
  • Τζίρος: 79,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Stellantis: Νέος στόχος για τριπλασιασμό πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων το 2021

Stellantis / Πηγή: AP Images
Stellantis / Πηγή: AP Images

Η Stellantis στοχεύει στον τριπλασιασμό των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως το 2021. Ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο θέλει να ξεπεράσει τις 400.000 πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τις 139.000 που πούλησε πέρσι.

Η εταιρεία που προέκυψε από τη συγχώνευση των 52 δισ. δολαρίων μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών Fiat Chrysler (FCA) και Groupe (PSA) σχεδιάζει, επίσης, να διαθέτει πλήρως ηλεκτρικές ή υβριδικές εκδόσεις όλων των μοντέλων της στην Ευρώπη έως το 2025, ακολουθώντας την τακτική που έχουν χαράξει οι ανταγωνιστές της.

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να παρουσιάσει μια σειρά ηλεκτρικών ή υβριδικών οχημάτων έως το 2025, συμπεριλαμβανομένων 10 νέων μοντέλων για το 2021, σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο Κάρλος Ταβάρες. «Από το Dodge έως το Maserati, κάθε νέο μοντέλο που ξεκινά η εταιρεία έως το 2025 θα προσφέρει στους πελάτες μας και την «ηλεκτρική» εκδοχή του», υπογραμμίζει ο Ταβάρες.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ