Νέα
  • ΓΔ: 867.71 -0.42%
  • Τζίρος: 151,78 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Σταμπουλίδης: Ψώνια χωρίς ραντεβού από την Μεγάλη Εβδομάδα

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης / Πηγή: Eurokinissi
Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης / Πηγή: Eurokinissi

Χωρίς ραντεβού θα μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους για το Πάσχα εκτιμά ο Γ.Γ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, που εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι από την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξουν και τα εμπορικά κέντρα, με την σύμφωνη πάντα γνώμη της αρμόδιας επιτροπής ειδικών.

Μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα», ο κ. Σταμπουλίδης επανέλαβε και τη θέση για άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους μετά το Πάσχα.

Υπογράμμισε ότι τα self test αποτελούν ένα πρόσθετο βοηθητικό εργαλείο στην κατεύθυνση επανεκκίνησης των δραστηριοτήτων και τόνισε ότι πρόκειται να εφαρμοστούν άμεσα στο λιανεμπόριο και τους εργαζομένους σε αυτό. Ανέφερε δε ότι το σύστημα θα λειτουργήσει όπως και με τα σχολεία, δηλαδή με δύο τεστ την εβδομάδα και δήλωση του αποτελέσματος σε ειδική πλατφόρμα με βάση τον προσωπικό ΑΜΚΑ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σταμπουλίδης είχε αναφερθεί με δηλώσεις του στην ΕΡΤ στο ποια πολυκαταστήματα  επιτρέπεται να είναι ανοιχτά προς το παρόν, αναφέροντας ότι απαγορεύεται η λειτουργία των mall, των εκπτωτικών χωριών και των καταστημάτων shop in shop. Τα πολυκαταστήματα που λειτουργούν υπό ένα ενιαίο νομικό πρόσωπο μπορούν όμως να λειτουργήσουν, όπως λ.χ. το Αttica. Αντίστοιχα, μιλώντας για τα εμπορικά κέντρα, είπε ότι «επιθυμούμε το άνοιγμα των mall να είχε γίνει χθες», υπογραμμίζοντας ότι όλα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ