Νέα
  • ΓΔ: 878.76 -0.46%
  • Τζίρος: 43,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Lockdown: Ανοίγουν Mall και κέντρα αισθητικής

Mall / Πηγή: Intime
Mall / Πηγή: Intime

Το «πράσινο φως» στις εισηγήσεις του υπουργείου Ανάπτυξης για επανεκκίνηση σειράς εμπορικών και οικονομικών δραστηριοτήτων έδωσε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου.

Στην κατεύθυνηση αυτή, εμπορικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ανοίγουν εκ νέου τις πόρτες τους από αύριο Σάββατο 24 Απριλίου για να υποδεχθούν τους πελάτες τους, ύστερα από τις αρνητικές απαντήσεις που λάμβανε το σχετικό αίτημα τις τελευταίες εβδομάδες.

Θετική ήταν η ανταπόκριση και στο αίτημα για επαναφορά της δυνατότητας του click inside, δηλαδή εντός των καταστημάτων, στη Θεσσαλονίκη και στην Κοζάνη, όπου εδώ και δύο εβδομάδες οι αγορές γίνονταν μόνο μέσω click away.

Οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα θα γίνουν στις 6 το απόγευμα, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας, παρουσία και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ