Νέα
  • ΓΔ: 915.99 +0.06%
  • Τζίρος: 43,59 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Παρεμπόριο: Πρόστιμα 10.000 ευρώ σε δυο επιχειρήσεις

παρεμπόριο
Πηγή: InTime

Επίθεση στο παρεμπόριο σε όλη τη χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη από τα συνεργεία της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), όπως σημειώνουν στελέχη της υπηρεσίας.

Σήμερα, μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και στην Κω εντοπίστηκαν απομιμητικά προϊόντα τα οποία κατασχέθηκαν και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 10.000 ευρώ.

Τα συνεργεία της ΔΙΜΕΑ πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα προϊόντων κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκαν απομιμητικές συσκευές, κατασχέθηκαν τα τηλέφωνα και επιβλήθηκε πρόστιμο 7000 ευρώ και στην Κω σε κατάστημα με είδη ρουχισμού εντοπίστηκαν ρούχα με απομιμήσεις γνωστών διεθνών εμπορικών σημάτων, κατασχέθηκαν τα προϊόντα και επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 ευρώ.

Όπως σημειώνουν στελέχη της ΔΙΜΕΑ οι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για τον περιορισμό του παραεμπορίου, σε όλη την επικράτεια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ