Νέα
 • ΓΔ: 917.39 +0.60%
 • Τζίρος: 16,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Google: Δωρεάν αναβάθμιση δεξιοτήτων στο λιανεμπόριο - Η διαδικασία

λιανεμπόριο
Πηγή: Eurokinissi

Η Google προσφέρει στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών δωρεάν ατομικές διαδικτυακές συναντήσεις, καλύπτοντας βασικά και σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθεί μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία.

Στο σύνδεσμο φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, https://events.withgoogle.com/esathena-google-partnership, εργοδότες κι εργαζόμενοι, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανικού εμπορίου, θα μπορούν να συμμετέχουν σε ατομικές συνεδρίες με εξειδικευμένους Έλληνες συμβούλους, προκειμένου να:

 • Αποκτήσουν ολοκληρωμένη παρουσία της επιχείρησης στο Google My Business, για τη δωρεάν προβολή της στην Αναζήτηση και στους Χάρτες της Google.
 • Γνωρίζουν τα βασικά βήματα που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία ενός πλάνου ψηφιακού μάρκετινγκ.
 • Να ενημερωθούν για τα δωρεάν διαθέσιμα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά, βελτιώνοντας τη στρατηγική και την παραγωγικότητά τους.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος  για τη Δωρεάν Εξατομικευμένη Συμβουλευτική, θα πραγματοποιηθεί μέσω της ειδικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α www.esathena.gr.

Στη συνέχεια θα ορισθεί η διαδικτυακή συνάντηση, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εξής:

 1. Σύντομη αξιολόγηση της ψηφιακής ετοιμότητας της επιχείρησης και των ατομικών δεξιοτήτων.
 2. Παροχή εξατομικευμένων συμβουλών.
 3. Δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου ψηφιακού μάρκετινγκ και προτεραιοποίηση των αναγκών.
 4. Αξιολόγηση προόδου και δυνατότητα δεύτερης συνάντησης για διενέργεια διορθωτικών κινήσεων, για την αποτελεσματικότερη προβολή της επιχείρησης και την επιβεβαίωση της ατομικής  επίδοσης.

Οι συναντήσεις απευθύνονται σε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ανεξαρτήτως επιπέδου ψηφιακών γνώσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
 • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
 • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ