Νέα
  • ΓΔ: 779.68 -3.32%
  • Τζίρος: 79,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ryanair: Αναζητά 2.000 πιλότους για τα νέα Boeing 737 Max

Την έναρξη ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα προσλήψεων μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε η Ryanair Holdings Plc, η οποία στοχεύει στην πρόσληψη 2.000 πιλότων σε διάστημα τριών ετών.

Ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας οικονομικών πτήσεων χρειάζεται πιλότους για τα νέα αεροσκάφη Boeing Co. 737 Max, τα οποία άρχισε να παραλαμβάνει τον Ιούνιο και αναμένεται να αρχίσει την εκπαίδευση των νέων πιλότων εντός της χρονιάς, ώστε να βρίσκεται σε ετοιμότητα για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν, αφού προηγουμένως περάσουν από εκπαίδευση.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία υπολογίζει στην ανάκαμψη του ταξιδιωτικού κλάδου μετά την άρση των lockdown και έχει ήδη αυξήσει την χωρητικότητα των πτήσεων της, όσο περιμένει την ολοκλήρωση της παραγγελίας των 210 Boeing 737 Max.

Η Ryanair προχωρά σε προσλήψεις την ώρα που η Lufthansa, η Air France-KLM και η TAP έχουν ανακοινώσει περικοπές, αναφέρει το Bloomberg. Η εταιρεία βασίζεται στους ταξιδιώτες που έχουν κουραστεί από τα lockdown του χειμώνα και φέτος επιθυμούν να απολαύσουν τις παραλίες.

Πέρυσι, εν μέσω της πανδημίας, η Ryanair συμφώνησε με τους πιλότους και το προσωπικό καμπίνας να μειώσει τους μισθούς, με στόχο να μην προχωρήσει στην περικοπή 3.000 θέσεων εργασίας. 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ