Νέα
  • ΓΔ: 834.83 -0.17%
  • Τζίρος: 41,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ελλάκτωρ: Αυξάνει την μετοχική της θέση η Reggeborgh

Πηγή: Reggeborgh
Πηγή: Reggeborgh

Σε περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στην Ελλάκτωρ προχώρησε ο Ολλανδικός όμιλος Reggeborgh, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να απέκτησε πρόσθετο πακέτο μετοχών της εισηγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου στους Ολλανδούς πέρασε πακέτο μετοχών που αντιστοιχεί σε ποσοστό 0,7% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελλάκτωρ.

Πηγές αναφέρουν ότι με τον τρόπο αυτό η Reggeborgh δυναμώνει την επενδυτική της εμπιστοσύνη, αλλά χτίζει και μεγαλύτερη θέση στην εισηγμένη. Μετά την αγορά αυτού του πακέτου των μετοχών η Ολλανδική εταιρεία διαθέτει συνολικά το 28% του μεγάλου ελληνικού ομίλου. 

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφέρεται πως "το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 921η/13.7.2021 συνεδρίασή του ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σχετικά με τη δημόσια προσφορά έως 133.920.002 νέων μετοχών της, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών".

Πηγές της εταιρείας επισημαίνουν πως "προχωράμε παρά τις προσπάθειες με τις ανώνυμες καταγγελίες να καθυστερήσει".

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ